VALPKULL H   född 16/11- 2004

Startsida                      tillbaka till H-kull äldre

 e JCH Ajjo s22722/2000A u UoJCH Trajåsens Dina s20033/2000A. 2 hanar och 3 tikar.

När valparna var 15 dagar, åt de redan ljummen blött torrfoder. Det är för oss rekord i tidig matglädje. Ändå har Dina mycket mjölk! Nu börjar de stylta omkring och "skälla" på varandra.

7/12. 21 dagar, avmaskade, vägda (1,7 kg) och börjar kissa på tidningar i stället för filten. Ganska aktiva. Öronen börjar redan att ställa sig på dem.   

13/12. Lucia och i morgon är valparna 4 veckor. Idag har de gått ut genom luckan (öppen) och sett sig om i gården. De har också fått sina klor klippta. Äta hundmat får de göra i gången i hundhuset, annars vill bara Dina ta deras mat också. 3 av valparna har redan öronen uppe.

21/12. Idag är valparna 5 veckor avmaskade 2:a ggn och springer så smått ute i trädgården. Hälsar på inne också.

28/12. 6 veckor gamla och nu är det verkligen full rulle. Förutom att de finner nöje i att "ragga" mattes hår, visar de också på ett kännbart sätt att alla tänder finns på plats. Tycker det är skojigt att leka med dreverhanen GP. Kommer på vissling och hänger gott med i byxbenen. 

5/1-05. 7 veckor. Avmaskade för 3:e ggn. Har gått med på en liten skogspromenad. De är duktiga att komma när vi visslar. 

10/1. Nya foton. Valparna är riktiga "krokodiler". Tänderna är sylvassa. De blev ID-märkta den 7:e. Den 12:e skall de till veterinären för friskintyg och vaccinering.

15/1. Nu har tiden kommit att leverera valparna, något som vi tycker både är roligt och tråkigt. Tråkigt för att de är som allra härligast nu. Samtidigt är det roligt att skapa nya bekantskaper och få följa valparnas utveckling i det nya hemmet. Denna kull får en egen sida under bilder-h-kull grå.

Dina 3 dagar före valpning

 Pappa JCH AJJO

En trött Dina e valpningen

Stolt mamma

4 timmar gamla

5 dagar gamla

Här också. Tjockisar

Mjölken rinner till

 Valparna är  2 veckor

2 veckor och gluggar till ögon

Sömnig efter maten

3-veckorsdagen

en vill busa, inte den andra

4 veckor

Hanna i skön pose

Min tygknut får ingen annan ha

Bitas kan vi

Bäst att äta i gången!

5 veckor idag

Hjälp mig upp!!!! 

Hälsar på mormor

Kollar in GP och Polly

Går bättre att slåss ute.

Snö är SÅ roligt

Hanna 6v, kollar in fiskarna

Humle har lekt färdigt (kanske)

 Strid om diskborste

Familjelycka

Sidans topp